coperta-maxim-dec-ian

A aparut numarul numarul de decembrie- ianuarie al revistei MAXIM.

Scurt si la obiect:

– Un pictorial senzational cu Olga Kurylenko, ultima fata Bond, pentru necunoscatori. Fara nici o legatura cu OTV-ul.

– Multe poze si materiale cu colegul nostru, Andrei Paraschiv, Superman din The Blueberry Knight, filmuletul pe care in curand o sa il gasiti si pe www.maxim.ro

– Chiar e posibil sa existe Mos Craciun asta? Am apelat la experti, incercand sa ne dumirim. Gianina Corondan si Grinch  ne-au raspuns.

– Daca te-ai intrebat cum ar fi daca Romania ar iesi campioana mondiala la FIFA, du-te direct in sectiunea INTRO/ACTION!

– Alex Erbasu este superficial. Dar gandeste profund. Sau invers, ca nu mai stiu cum era.

– Ai ramas in pana de idei? Nu mai stii ce sa inventezi ca sa ii faci pe plac prietenei tale? Ei bine, Lorena Lupu, experta noastra in sex, iti spune care sunt lucrurile care o fac pe iubita ta sa geama de placere. Daca nu functioneaza, totusi, incearca sa ii cumperi un laptop dragut iubitei tale. Sugestii la pag. 34-35.

– Te invatam cum sa cheltuiesti o avere jucandu-te in Las Vegas. Ma rog, teoretic, tot atat poti sa pierzi si la mall, daca te duci cu prietena ta, dar nu e la fel de palpitant.

– World of Warcraft: Wrath of the Lich King. Un joc din care eu nu inteleg nimic, dar care il face pe Andrei sa stea lipit de scaun ore intregi. Chiar si dupa ce noi plecam acasa.

– Sanziana Negru a fost prietena lui Smiley, stie sa gateasca, iar acum este prietena noastra de la pagina 84 pana la pagina 91.

–  Sa presupunem ca urmeaza Revelionul. Probabil ca v-ati saturat sa-l petreceti imbracati in puloverele alea cu doua dungi pe piept, fumand Viceroy si sorbind plictisiti din paharele cu vodca indoita cu suc de kiwi. Tocmai de asta, MAXIM v-a pregatit o surpriza, oferindu-va cateva sugestii despre cum sa va distrati ca niste veritabile VIP-uri. Prietenele voastre sunt invitate! Asadar, nu mai sta pe ganduri si du-te direct la Stil, pag. 98.

Iar daca ti-e lene sa iesi afara, pe criza asta, poti sa iti cumperi MAXIM in format digital de aici.

Enjoy!

Reclame